Schilderij kopen of een schilderopdracht?

Het kopen van een schilderij:

Mocht u besluiten tot aanschaf van een van mijn kunstwerken over te gaan, dan kunt u erop rekenen dat u alle gelegenheid krijgt om te ervaren of het schilderij in uw uiteindelijke omgeving 'past'. Ik besef dat u tenslotte iets koopt waar u (en anderen) lange tijd naar kijkt en er lang van wilt genieten. Indien u dat wilt kunt u ook zonder enige verplichting een kunstwerk enige tijd in de door u gewenste omgeving ophangen om te ervaren of u het 'mooi' vindt.

Schroom echt niet dit te proberen!!

Interesse? Neem dan svp. geheel vrijblijvend contact met mij op.


Een schilderopdracht bij mij plaatsen
(geen koopverplichting!):

Als mijn schilderstijl u bevalt, maar u heeft zelf een 'beeld' in gedachten, kunt u overwegen om mij een schilderij voor u te laten maken. Dat kunnen landschappen, zeegezichten of bloemen zijn. Ook abstracte onderwerpen kunnen natuurlijk. Dat kan gebaseerd zijn op foto’s, reproducties o.i.d. U wilt graag uw omgeving 'opfleuren' met een schilderij, maar  u heeft nog geen 'idee' wát het moet worden, dan kan ik proberen met u een 'beeld' gezamenlijk zichtbaar te maken. De keuze van de grootte van het doek (of een meerluik), de compositie en de kleurstelling stem ik graag met u af.
Zelfs is het mogelijk als u dat wilt om uw interieur te verfraaiien met andere kunstobjecten die in harmonie met het schilderij en uw interieur zijn. Denk bijv. eens aan: een beschilderd tafeltje, beschilderde vazen, schilderij-extensies of ...?
Indien u en ik het eens zijn over het onderwerp en de grootte van het doek maak ik een offerte voor u.
Ik kom graag op de locatie waar het schilderij komt te hangen en stem e.e.a. met u af. Dit is voor mij prettig om ‘de sfeer te proeven’ (lichtinval, kleurharmonie enz.). Het (droge) doek lever ik graag zelf af.
Uw opdracht is geheel ‘vrijblijvend’. Dat wil zeggen als het schilderij niet naar uw wens is, hoeft u het niet te nemen.


Interesse? Neem dan svp. geheel vrijblijvend contact met mij op.